Båden er en Uttern 4500 med ratstyring og en udenbordsmotor på 25 HK (4 takt). Det er en meget stabil båd, som egner sig godt til sejlads ude på bugten, hvor der bl.a. er adgang til noget af Danmarks bedste trollingfiskeri efter havørreder. Der kan selvfølgelig også fanges torsk, fladfisk og i sæsonen hornfisk

Udover det reglementerede sikkerhedsudstyr er trollingbåden udstyret med to downriggere, stangholdere, ekkolod, og et frontmonteret beslag til el-motor (el-motor skal bookes separat)

Hvis det ønskes, er der også to sæt trollinggrej (stænger/hjul) til rådighed. Båden som ligger placeret ved flydebroen i klubhusets baghave, kan først benyttes efter at man har deltaget på et “bådkursus”. Her bliver bådens udstyr samt de vigtigste søvejs regler gennemgået.

OBS: Motoren bruger ren 95 oktan blyfri benzin (altså ingen olie i benzinen)

Reglement for brug af trollingbåden:

  • Trollingbåden kan kun bestilles for en dag af gangen.
  • Trollingbåden er gratis at benytte.
  • Brugeren skal have deltaget i et ”bådkursus” inden Trollingbåden kan benyttes
  • Alle i båden skal være medlem af Ishøj sportsfiskerklub eller i familie med person der har booket båden
  • Benzintanken findes og returneres i skuret. Tanken skal altid være fyldt op efter brug, og motoren må ikke sejles tør, da den går i stykker af det

Hvis ovennævnte regler ikke overholdes ved brug, vil man blive gjort erstatningsansvarlig over for ISK ved evt. skader eller lignende.