Ishøj Sportsfiskerklubs klubhus, er nok det bedst beliggende i landet. 100 meter fra hoveddøren, ligger St.Vejleå med det fantastiske aborrefiskeri.

Endnu tættere på, er der et suverænt fiskeri efter havørreder i “Karret” og ved flydebroen i baghaven, ligger klubbens trollingbåd, som giver medlemmerne adgang til noget af Danmarks bedste trollingfiskeri efter havørreder.

Klubhuset er omdrejningspunkt om det store sociale liv, som der er i Ishøj Sportsfiskerklub. Stort set dagligt er der medlemmer hernede, så det er næsten altid muligt at få en sludder og en kop kaffe med et par ligesindede.
Der bliver selvfølgelig også afholdt en masse arrangementer i og fra klubhuset.
I vinterhalvåret bliver der også afholdt flere klubarrangementer i klubhuset.

I huset er der to toiletter og køkkenfaciliteter, et lille værksted samt et stort klublokale med borde, stole, TV og ikke mindst en bar.
Klubben sørger for at der altid er kaffebønner til rådighed, så hvis man bliver kaffetørstig, er det bare at tænde for kaffemaskinen.
I den hyggelige baghave er der borde og bænke, og der er mulighed for at grille. Det er der mange medlemmer som benytter sig af i sommerhalvåret.

Alle medlemmer kan efter “godkendelse” af bestyrelsen, erhverve sig en “chipnøgle” til klubhuset mod en egenbetaling på 250,-
Det er nødvendigt at have adgang til klubhuset, hvis man vil benytte sig af klubbens både m.m.