Hej Isk-medlemmer.

Så nærmer vi os 1. Oktober, derfor vil vi gerne gøre jer opmærksomme på, at der fra denne dato kun er tilladt at fiske i tidsrummet 30 min før solopgang til 30 min efter solnedgang.

Derudover  mindes om at der skal bæres synligt fiskekort i åen og på campingen. Respekter venligst dette, da fiskeriet på campingens område kun er tilladt for campingens gæster og så helt ekstraordinært isk’s medlemmer.  Dette vil lette kontrollen og står ligeledes skiltet, så selvfølgelig retter vi ind herefter.

Vi møder stadig fiskere som fisker uden kort og på forbudte stræk(i slusen bla.). Dette foregår dag som nat, så hermed en appel til at få kontrolleret de fiskere du møder på din vej i området omkring åen.

 

Til sidst opfordres der til at holde en god tone på vores fb-side. Vi er mange fiskere og interesserede på denne side, så et godt råd er at holde igen hvis du er i tvivl om hvorvidt dit opslag vil modvirke ovenstående. Fremover vil disse opslag blive slettet prompte og gentager det sig, vil man blive ledt ud af gruppen.

Til gengæld er man altid velkommen til at rette henvendelse til bestyrelsen, såfremt der skulle være spørgsmål om stort eller småt.

Dette kan gøres på formandisk@gmail.com

Godt efterår og ses ved vandet.