Corona info.

 

 

Kære alle ISK´ere

I forbindelse med de nye restriktioner, gældende fra d. 21/5-2021, er der ingen ændringer i forbindelse med vores arrangementer og adgang til klubhuset.

Alt omkring bådebooking er indtil videre uændret. (Se tidligere udmelding som stadig er gældende)

 

Klubaftener

Vi fortsætter indtil videre med følgende arrangementer og følger de vilkår der gør at vi kan holde åben.:

  • Senior klubaften alle Tirsdage fra kl. 18.30.
  • Pensionister alle Onsdage formiddage / frokost 1 om måneden efter aftale.
  • Junioraften Onsdage kun i lige uger. Fra kl.18.30.

Ved ankomst skal man fremvise et Coronapas/testsvar til dagens husvært, (Husvært fremgår af indgangsdøren), hvor det fremgår, at man er fuldt vaccineret eller, at en negativ testet er taget inden for de seneste 72 timer. Coronapas/testsvar skal fremvises uanset om man er ude, eller inde i forbindelse med klubaften-arrangementerne. Kviktest uden tidsbestilling kan tages i Ishøj By Center (Ved lægecentret) alle dage Kl. 8-20, hvor man får svar efter 15-30 minutter.

Alle der kommer til klubaftener, har en forventning om at man bevæger sig i en relativ sikker boble, både inde og udenfor omkring klubhuset. Selvom man kun vil være ude på adressen, skal man dermed stadig fremvise et Coronapas som ovenstående til de pågældende.

Juniorer under 18 år skal ikke fremvise Coronapas på deres egne junioraftener. Pt. er forsamlinger til indendørsarrangementerne i klubhuset på maks.25 personer ændres til 20 personer tilladt.

 

Årsagen hertil

Grunden til at vi har valgt hele klubhusgrunden som ”sikkert” område (på klubaftnerne ca. 5 timer Pensionist / Senior) skyldes at medlemmerne færdes både ude og inde i de timer der er klubaften. Derved sikre vi på bedst mulige måde, at de fremmødte færdes i en relativ sikker boble.

Det samme gælder juniorerne der gerne må deltage på senioraftner, hvis de har taget en test på lige fod som ovenstående. Husk også, at der udover ovenstående i alle ugens dage er fri aktivitet for alle medlemmer på grunden, uden krav til mundbind eller Coronapas.   

Vi prøver at leve op til vores ansvar med at holde smittetrykket under grænsen. Det er stigende og kan udsætte en længeventet åbning yderligere såvel være skadeligt for vores medlemmers vel og vel.

Ishøj kommune er igen i risiko for nedlukning, og det vil vi i ISK gerne være med til at undgå. Det håber vi at medlemmer vil bakke op omkring

Ved spørgsmål er man velkommen til at kontakte bestyrelsen via linket her under.

Kontakt – Ishøj Sportfiskerklub (ishojsportsfiskerklub.dk)

Pas godt på hinanden derude 🙂

Knæk & Bræk

Bestyrelsen