Årets tur til Roskilde fiskeland forløb i det lækreste vejr, med svag vind og dejlig temperatur. Søndag nåede vi lige præcis at pakke grej og uddele præmier inden regnvejret ramte.

Foråret har været ret koldt, og derfor var vandtemperaturen ikke særlig høj, og det lagde selvfølgelig en dæmper på fiskeriet.

Vi startede vanen tro med at fordele pladser ved lodtrækning fredag kl 15, og fiskeri start kl 16. Lars nåede knapt at lægge stænger i, før han fik første fisk, en virkelig fin spejler på 9,8kg.

Da alle havde fået lagt stænger i, blev der tilberedt grillmad hele vejen rundt om søen, og den blev nydt mens man sad og spejdede ud over søen, hvor der var mange karper oppe og vende i overfladen. Derfor var forventningerne til nattens fiskeri ret høje. Der blev dog kun taget en enkelt fisk i løbet af natten. Til gengæld blev den taget af eneste juniorhold.

Lørdagen gik igen med masser af fisk der vendte i overfladen, og der var en del som forsøgte sig efter de jagende maller, og også havde stor succes med det.

Natten mellem lørdag og søndag fik Lars endnu en spejler på 11,7kg, men Thomas og Kaspar begge mistede en karpe.

Turen sluttede med præmier til de største fisk, sponseret af Sportdres og Roskilde fiskeland

Største fisk: Spejlkarper: 11,7 til Lars, 10,3 til Lukas, 9,8 til Lars

Maller: 18,12 til Thoke, 11 til Nikolaj, 9,8 til Thomas, samt en håndfuld mindre maller mellem 5-8 kilo