Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Skanderborg tur efter Store Rovfisk

25 oktober:22:00 - 27 oktober:14:00

Så er det højsæson for diverse rovfisk på søerne – vi fisker gedder, aborre og sandarter.

Vi skal igen i år bo i hytter på Skanderborg vandrehjem, som ligger helt ned til Skanderborg Sø med egen bådebro. Ankomst til vandrerhjemmet fredag eftermiddag/aften og hjemad igen søndag eftermiddag, så det bliver 2 dages fiskeri. Der vil være fællesspisning lørdag aften.

Fiskeriet vil foregå fra joller b.la. ISK’s egne joller og joller som vi kan låne på vandrehjemmet, men man er også velkommen til at medbringe egen jolle eller kajak. På Skanderborg Sø er bestanden af gedder og aborre gået op de senere år og man kan til tider opleve et ret underholdende geddefiskeri. Desværre er det gået en lille smule tilbage for sandarterne, men der er fortsat mulighed for at fange nogle rigtig flotte eksemplarer.

Aborrerne kan man finde på skrænterne og bankerne rundt omkring i søen og sandarterne og gedderne er typisk på dybere vand 5 til 12 m.  Der kan både fiskes med levende agn og diverse kunstagn.

Pris.: 600kr. (Transport og forplejning, båd nr(krævet) og fiskekort(krævet) er ikke inkluderet i prisen.) Betaling ved tilmelding!

Der er kun 15 pladser (1-3 mand pr. Båd) så skynd dig at tilmelde dig til et par hyggelige dage på vandet.

I forbindelse med tilmelding bookes den båd og motor man ønsker at benytte på turen.

Tilmelding til Turleder: Ulrik Nielsen tlf. 2674 1844

Detaljer

Start:
25 oktober:22:00
Slut:
27 oktober:14:00