Corona Update for Ishøj sportsfiskerklub 5. marts 2021

Klubhuset er midlertidig lukket frem  t.o.m 5. April 2021 vi holder løbende øje med udviklingen.

Det står foreninger frit for at bruge den omkringliggende natur i Ishøj, men er der ønske om at bruge kommunale faciliteter, skal der rettes henvendelse til Ishøj Idræts- & Fritidscenter.

Bemærk!

Retningslinjer for genåbning af udendørs idræts- og foreningsliv.

Følgende punkter er centrale i forbindelse med åbning af udendørs idræts- og foreningsliv:

– Der må max deltage 25 personer i udendørs aktiviteter som er arrangeret af foreningen, og det omfatter alle de tilstedeværende dvs. udøvere, trænere, dommer og evt. forældre.

– Udendørs aktiviteter kan foregå i flere grupper, så længe hver gruppe udgør sit eget arrangement og holdes under det gældende forsamlingsforbud samt grupper holdes indbyrdes effektivt adskilt før, under og efter aktiviteten.

– Lokaler, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, holdes fortsat lukkede for offentligheden og det samme gælder for klubhuse.

– Opbevaringsskure mv. må holdes åbne for opbevaring og kortvarige ophold, forudsat at der ikke gives adgang til lokaler.

Der kan ske ændringer fra den ene dag til den anden i Ishøj kommune, følg med på linket her under, alle er velkommen til at kontakte bestyrelsen ved spørgsmål.

Ishøj Kommune (coronasmitte.dk)TRYK HER!

Mvh.

ISK Bestyrelse