Orientering – nye restriktioner for idræts-, kultur- og fritidslivet

Grundet kraftigt stigende smittetryk i landets største byer og udvalgte kommuner indføres der nu regionale og lokale nedlukninger. Det er gældende for Ishøj, og betyder, at kulturinstitutioner, idræts- og foreningsliv og aftenskoler skal holde lukket på ubestemt tid.

Lukning af faciliteter i Ishøj

De nye restriktioner medfører en lukning af alle kommunale idræts- og fritidsfaciliteter. Det gælder Ishøj Idræts & Fritidscenter, Ishøj Svømmehal, skolehaller, vandkulturbåd, foreningshuse og klubhuse. Det er vigtigt at understrege, at ophold i kommunale
klubhuse i denne periode heller ikke er tilladt. Udendørs idrætsfaciliteter lukkes ned

Ud fra et forsigtighedsprincip har Ishøj Kommune besluttet, at der også lukkes ned for de kommunale udendørs faciliteter, herunder fodboldbaner og tennisanlæg. Lukningen følger samme periode.

Restriktioner gælder også over kommunegrænser

Myndighederne opfordrer til, at borgere bør overholde de restriktioner, der gælder i deres hjemkommune. Det vil altså sige, at man ikke bør tage på restaurant eller i idrætsfaciliteter i nabokommuner, hvis man bor i en af de 38 delvist nedlukkede kommuner, som Ishøj er en del af.

Forlængelse af generelle restriktioner frem til den 7. februar 2021

Som supplement til særlige restriktioner for de 38 kommuner har regeringen besluttet at
forlænge de generelle restriktioner gældende for hele landet frem til 7. februar 2021.

Dette medfører bl.a. at:

− ”Lille” forsamlingsforbud på max 5 personer er nu gældende. (Før max 10 personer)
− ”Stort” forsamlingsforbud på 500 personer udgår.
− Krav om brug af mundbind eller visir på serveringssteder, kultur- og kirkeinstitutioner, idræts- og foreningsfaciliteter, borgerservice centre.

 

Del det gerne med medlemmer.

Med Venlig HilsenCenter for Kultur og Fritid