Vores medlem Nicolai Ulrik Hansen, den dygtige specimenfisker har fanget en ny klubrekord i Rudskalle.

Specimenfiskere vil vide at dette ikke er helt tilfældigt, NUH har landet mange flotte eksemplarer, denne skiller sig dog i sandhed ud.

Stort tillykke med den flotte fangst.

Nicolai beretter

På en lun forårsdag ville jeg lige tjekke om der var kommet liv i nogle af medefiskene så bevæbnet med lidt af hvert tog jeg afsted. Jeg fandt nogle rudskaller som jeg kunne lokke til at spise lidt brød fra overfladen så missionen var sådan set lykkedes. Senere på dagen spotter jeg en fisk som er markant større end dem jeg ellers har set og fanget på dagen og jeg kan tydeligt mærke på min krops reaktion at denne fisk ville lune gevaldigt på mit cv. Fisken cruisede langsomt rundt, en anelse længere nede end de mindre eksemplarer. Jeg forsøgte at beregne ruten og fik lagt mit brød perfekt foran den og den tøvede heldigvis ikke!! Jeg måbede da jeg så den i nettet. Et monster af rudskalle dimensioner jeg aldrig havde set før. utrolig bred over ryggen og lang. Det er ikke hver dag man får lov til at forbedre sin rudskalle pr med 500g+. Men det har var dagen! Kort efter kunne de voluminøse fisk sendes uskadt tilbage i sit rette element. 1825 g fordelt på 45 cm.

 

Åbn billede